Benefiční koncert cimbálové muziky Danaj s hosty sklidil úspěch Zobrazit fotogalerii
11. dubna 2022 Aktuality

Benefiční koncert cimbálové muziky Danaj s hosty sklidil úspěch

V sobotu 9. dubna se ve farním kostele sv. Františka Xaverského uskutečnil benefiční koncert, ve kterém  vystoupila CM Danaj s cimbalistkou Magdalenou Múčkovou, sólisty a pěvecké sbory Netáta ze Strání a Staroměští mládenci.

Obrovské poděkování patří všem zpěvákům i muzikantům, kteří se vzdali honoráře ve prospěch Domácího hospice Antonínek. Velké poděkování samozřejmě patří i všem návštěvníkům, kteří zakoupením vstupenky podpořili činnost Domácího hospice Antonínek, který provozují společně Charita Uherské Hradiště a Charita Uherský Brod. Mnozí z přítomných přidali příspěvek i do pokladničky. dohromady se podařilo vybrat 20 305 Kč.
Celý program vedl k hlubokému zamyšlení nad smyslem života. Pokud se někdo koncertu nezúčastnil a chtěl by Domácí hospic Antonínek přesto podpořit, může příspěvky zasílat na účet: 293881517/0300. Slovácký deník zveřejnil článek o benefičním koncertu na svém webu zde