Půjčovna kompenzačních pomůcek

"Zdravotní pomůcky pro kvalitnější život."

pujcovna kompenzacnich pomucek

• Adresa: Velehradská třída 181, 686 01  Uh. Hradiště
  • Telefon: 572 540 723, 731 619 642
  • Vedoucí zařízení: Blanka Zámečníková
  • E-mail: pujcovna@uhradiste.charita.cz

Provozní doba:

• Po  8.00 - 15.30 hod.
  • Út   8.00 - 15.30 hod.
  • St   8.00 - 17.00 hod.
  • Čt   8.00 - 15.30 hod.
  • Pá  8.00 - 14.00 hod.

Informace o službě

• Vznik střediska: 2006
  • Nejsme bezbariérové zařízení

Poslání
Posláním Půjčovny kompenzačních pomůcek je pomáhat zlepšit život seniorům, osobám se zdravotním postižením a po úrazech podpořit jejich návrat do běžného života, ale také rodinným příslušníkům k usnadnění péče o své blízké.

• senioři
  • osoby se zdravotním postižením
  • osoby po úrazech

Cíl

Cílem Půjčovny kompenzačních pomůcek je pomocí zapůjčené pomůcky podpořit soběstačnost seniorů, osob se zdravotním postižení a po úrazech, ale také pečujícím usnadnit jejich péči.

Vážení uživatelé,

zveřejňujeme nový ceník kompenzačních pomůcek, který bude platný od 1. 7. 2022.  Zvýšení cen půjčovného není jen důsledkem, že jsme se stali plátci DPH a zvýšení cen energií a PHM, ale i tím, že jsme se dlouhodobě snažili udržet ceny půjčovného co nejnižší.
Zároveň přecházíme na centrálně vedené a evidované pracoviště Kompenzačních pomůcek podle Arcidiecézní Charity Olomouc (ACHO). Všechny stávající smlouvy musí být uzavřeny přesně podle pokynů ACHO a řešeny dodatky ke stávajícím smlouvám. Proto stávající klienty upozorňujeme, že pokud chtějí i nadále využívat našich služeb, je nutné podepsat nové dodatky ke smlouvě, které budou připraveny na našem pracovišti Půjčovny kompenzačních pomůcek v Uherském Hradišti ve Velehradské ulici 181 v termínu od 20. 6. -  30. 6. 2022.
Termín podpisu smlouvy je třeba domluvit předem.

Kontaktní osoba:  Blanka Zámečníková:
tel.        572 540 723, 731 619 642

Ceník platný od 1. 7. 2022