Centrum duševního zdraví

Kde nás najdete

Adresa

Masarykovo náměstí 157/158, Uherské Hradiště 68601

Pro koho je služba určena

Lidé se zdravotním postižením

Rodina, děti, mládež

Lidé bez domova

Kontaktní údaje

Centrum duševního zdraví

Typ služby
Sociální rehabilitace

Poskytovatel
Charita Uherské Hradiště

Kraj
Zlínský kraj

Způsob poskytování
ambulantní, terénní

Vedoucí služby
Mgr. Roman Mach

Registrační číslo služby

Poslání a cíle

Posláním center duševního zdraví je zapojit lidi s problémy s duševním zdravím znovu do společnosti aumožňovat jim žít dál svůj život mezi svými příbuznými a přáteli s adekvátní podporou terénních i ambulantních služeb.

Cílové skupiny

osoby s chronickým duševním onemocněním

Činnosti

nácvik dovedností pro zvládání péče o vlastní osobu, soběstačnosti a dalších činností vedoucích k sociálnímu začlenění, pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí, výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, poskytnutí stravy, poskytnutí ubytování, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím

Další informace

Centrum duševního zdraví je nová forma služby pro osoby s vážným duševním onemocněním s diagnózou F2, F3, okrajově F42 a F6 (schizofrenie, bipolární porucha, těžší formy deprese, okrajově obsedantně kompulzivní porucha a poruchy osobnosti…). Poskytujeme podporu ve zdravotní i sociální oblasti.

Více zde