Vánoční spolupráce Ulity a Tesca
19. prosince 2019 Aktuality

Vánoční spolupráce Ulity a Tesca

Tento rok již podruhé navštívili pracovníci Tesca Chráněné bydlení Ulita.

Tentokrát se společně sešli 1. adventní neděli kvůli pečení vánočního cukroví. Tesco darovalo obyvatelům Ulity všechny potřebné suroviny. Pracovníci obchodního domu darovali obyvatelům však mnohem více, a sice svůj čas.

Strávili na CHB celé odpoledne a podpořili lidi, kteří zde žijí při pečení a zdobení cukroví. Milá a přátelská nálada prostoupila celý dům. Vzduchem se nesla vůně cukroví a nealkoholického punče. Kouzelnou předvánoční atmosféru podtrhly koledy z rádia a vánoční výzdoba. Společně strávený čas byl přínosný pro obě strany, pracovníci Tesca měli možnost poznat lidi z Ulity osobně. Zjistili tak, že obyvatelé chráněného bydlení, mají stejné potřeby a přáni jako všichni ostatní lidé.

Tesco se dokonce rozhodlo darovat drobný vánoční dárek každému z obyvatel Ulity. Jako poděkování vyrobili lidi z Ulity pracovníkům Tesca andělíčky, které jim při společném pečení předali. Tyto andělíčky použilo Tesco při vánočním jarmarku pro své pracovníky, jehož výtěžek putoval do nadačního fondu Tesco Anděl.

Protože se spolupráce zalíbila všem zúčastněným, pozvali „Uliťáci“ pracovníky Tesca na svůj předvánoční večírek v podobě Bowlingu a společné večeře. Tento večírek se konal 17. 12. na Sport centru Morava. Při této příležitosti byly obyvatelům Ulity předány slíbené vánoční dárky, které je nad očekávání potěšily.

Věříme, že tímto naše spolupráce nekončí a bude pokračovat i v novém roce. Děkujeme za možnost vzájemné spolupráce. Přejeme požehnané Vánoce a vše dobré v roce 2020.

IMG_2201IMG_2208(1)