JYSK opravoval a naděloval Zobrazit fotogalerii
18. března 2024 Aktuality

JYSK opravoval a naděloval

V minulých dnech skandinávský koncern JYSK dokončil úpravy své prodejny ve Starém Městě. Součástí promo akce, která provázela znovuotevření prodejny, bylo také obdarování neziskové organizace, kterou vybrali přímo zaměstnanci prodejny. Tou se tentokrát stala Charita Uherské Hradiště, konkrétně Azylový dům sv. Vincence ve Starém Městě. Takže v pátek 15. 3. jsme si slavnostně odváželi nový nábytek a doplňky pro toto zařízení, které zpříjemní prostředí personálu i klientům.

Slovo 'JYSK' v dánštině označuje cokoli (kohokoli) pocházejícího z Jutského poloostrova a je spojováno se skromností, pečlivostí a poctivostí - třemi hodnotami, které vyznává nejen majitel firmy Lars Larsen, ale patří také mezi hodnoty uznávané naší organizací.

Určitou symboliku lze nalézt rovněž ve skutečnosti, že JYSK má v současnosti více než 3.000 prodejen a Charita Uherské Hradiště více než tři tisícovky klientů, a také v tom, že JYSK působí ve 48 zemích světa, zatímco uherskohradišťská Charita ve 48 obcích našeho regionu.

Děkujeme a velmi si této pomoci vážíme.

Jitka Raclavská

Tel.: 602 381 789 E-mail: 5bGuRWh7YenF9956LTHr8Z8a%mrhT65j4mnhTj