Plakát Spirituál

Charitativní koncert skupiny Spirituál kvintet se uskuteční dne 16. 9. 2016, Reduta, Uherské Hradiště.

• Předprodej vsupenek.
  • MIC Uherské Hradiště
  • Klub kultury Uherské Hradiště,
  • Oblastní charita Uherské Hradiště, Velehradská 247

Cena: 200kč

Vznikne nové centrum duševního zdraví v Uherském Hradišti!

Více se dočtete na portálu Ministerstva zdravotnictví České republiky zde.

Rekord se blíží!

Průběžné sčítání výsledků Tříkrálové sbírky na Uherskohradišťsku nám hlásí, že se blíží nový rekord!

Zda bude vykoledovaná částka z minulého roku pokořena pokořena, uvidíme v dalších dnech.

V současné době je rozpečetěno 349 pokladniček Tříkrálové sbírky a součet jejich obsahu je 2.094.257,- KČ!

Víme jako první! Byla pokořena částka 1 000 000,- korun!

Dnešním dnem byla pokořena částka jeden milion korun ze 194 kusů rozpečetěných a sečtených pokladniček. Milion korun, které darovali štědří lidé a který pro všechny potřebné vybrali obětaví koledníčci z našeho kraje!

Všem patří velké díky!

Sčítání začíná!

Již v časných ranních hodinách začalo sčítání obsahů prvních pokladniček Tříkrálové sbírky, které byly doručeny do sčítací místnosti Charity Uherské Hradiště. Jen několik obcí a podařila se překonat prvních 100 000,- KČ !

Děkujeme Vám!

PF 2019 z Denního centra pro seniory

IMG_20181211_100334Přišel ten čas, kdy Vánoce se blíží mílovým krokem k nám. Pojďme se radovat, pojďme se veselit. Radost a veselí proběhlo i v Centru denních služeb pro seniory, kdy našim uživatelům přišli zazpívat vánoční písně členky z Klubu důchodců v Uherském Hradišti. Společně jsme si zanotovali vánoční koledy, ale i zavzpomínali jsme na písně starší jako je například píseň Madona.

Děkujeme všem členkám z Klubu důchodců v Uherském Hradišti a přejeme Vám všem KRÁSNÉ VÁNOCE A DO NOVÉHO ROKU 2019 HODNĚ ŠTĚSTÍ, ZDRAVÍ, LÁSKY A SPOKOJENOSTI Vám přeje kolektiv Centra denních služeb pro seniory.

Zpracovala: Mgr. Radka Stuchlíkov

Pozor změna!

PozorKoncert Martina Kyšperského,pořádaný v rámci Dnů pro duševní zdraví se mění. Martin Kyšperský nemůže ze závažných osobních důvodů vystupovat.

Nahradí jej koncert Lucie Redlové.

Výsledek charitativního fotbalového utkání

Charitativní fotbalový zápas mezi SK. Mařatice a sportovními osobnostmi, který se včera uskutečnil u příležitosti oslav dne otců, přinesl nádherný výsledek v podobě finančního výtěžku 6831,- Kč! Finanční částka je určena na nákup kompenzačních pomůcek pro ty, co kopat již bohužel nemohou.

Pořadatelům i všem zúčastněným děkujeme!

Počítání je v plném proudu !

Počítání Tříkrálové sbírky je v plném proudu. Výsledky dosud sečtených obcí a měst si můžete prohlédnout zde.

Reportáž ze zahájení Tříkrálové sbírky

I TVS byla přítomna zahájení Tříkrálové sbírky v Uherském Hradišti. Reportáž můžete shlédnout zde.

Počítání je zahájeno!

Dnes v časných ranních hodinách bylo zahájeno počítání obsahů rozpečetěných pokladniček. Součet vykoledovaných  peněz z deseti obcí našeho regionu překonal 500 000,- Kč!

Všem dárcům z celého srdce děkujeme!