Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Rekord pokořen!

Byl pokořen rekord Tříkrálové sbírky z minulého roku. Vykoledovali jste úžasných 2.597 569,- KČ!

Z celého srdce Vám děkujeme!

Labyrint oslavil deset let

Deset let uplynulo, jako voda. Všichni příchozí se mohli přesvědčit, že se "zub času" projevil na našem středisku jenom v tom dobrém.

Zahájení Tříkrálové sbírky

Tříkrálová sbírka byla i v letošním roce zahájena tradičně tříkrálovým průvodem ulicemi města Hradiště.

Žehnání koledníkům v Prostějově

V prostějovském kostele Povýšení sv. Kříže se sešli koledníci Tříkrálové sbírky, aby jim požehnal otec biskup Josef Nuzík

Vánoční dílničky pro "naše rodinky"

A další rok je pomalu za námi. Centrum svaté Sáry jej ukončilo vánoční dílničkou pro své uživatele.

Tříkrálová sbírka na Uherskohradišťsku slaví 20 let!

Koledování se bude od 1. ledna 2019 do 14. ledna 2019, ale již v těchto dnech na Charitě v Uherském Hradišti probíhají intenzivní přípravy, aby ten jubileiní dvacátý ročník proběhl co možná nejlépe.

Mikuláš přišel k nám...

V předvečer svátku svatého Mikuláše se všichni zlobivci musí opravdu bát. dům od domu chodí Mikuláš s andělem a čerty, kteří všechny zlobivce postraší a ty opravdu velké neposluchy odnesou do pekla! Ale to není případ klientů v našem Denním centru pro seniory. Mikuláš zde zavítal o něco dříve a opravdu nikdo se bát nemusel!

Advent v Klíčku

Terapeutická dílna Klíček si připravila pro všechny návštěvníky milé zahájení adventu.

Beseda s Marií Svatošovou

Oblastní charita Uherské Hradiště přivítala jedinečnou ženu - MUDr. Marii Svatošovou, zakladatelku a vůdčí osobnost českého hospicového hnutí. Při své návštěvě v Uherském Hradišti uspořádala nejen autogramiádu své nové knihy- Neboj se vrátit domů - Marie Svatošová v rozhovoru s Alešem Palánem, ale zapojila se i do besedy. Beseda byla vedena další osobností a to Lenkou Fojtíkovou, redaktorkou, moderátorkou a fotografkou. Spojení těchto dvou žen nám již v samém úvodu dávalo tušit, že beseda bude velmi příjemným zážitkem.

Výlet na Haldu

Krásné podzimní počasí přímo vybízí k výletům. Měsíc listopad nás překvapil svou vlídností a krásou. Proto neváháme a využijeme jedny z posledních prosluněných dnů k návštěvě Haldy.