Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Procházka po kolonádě

Podzim v koloběhu roku se vyznačuje především svou pestrostí a rovněž ubíráním přírody k zaslouženému odpočinku. Senioři v Centru denních služeb prožívají v našem zařízení nejen chvíle klidu a relaxace, ale také pestrosti, kdy mohou navštívit různé kulturní programy nebo se jen tak projít a zavzpomínat si na krásně prožité chvíle.

Zahájení Dnů pro duševní zdraví 2018

Na všechny návštěvníky čekal bohatý program plný vizuálních podnětů připravené putovní výstavy Příběhů bláznovství a fotografií cirkusu Paciento. Další smysl potěšil připravený koncert Lucie Redlové a projekce filmu Naprostí cizinci.

Pozor změna!

PozorKoncert Martina Kyšperského,pořádaný v rámci Dnů pro duševní zdraví se mění. Martin Kyšperský nemůže ze závažných osobních důvodů vystupovat.

Nahradí jej koncert Lucie Redlové.

Dny pro duševní zdraví

Již 29. ročník Týdnů pro duševní zdraví nabídne širokou paletu akcí po celém Česku. Pomáhá čelit stereotypům o duševním zdraví a nemoci.

Ve dnech  8.10. - 12.10. 2018 proběhne také v Uherském Hradišti jako Dny pro duševní zdraví. Jedná se již o čtvrtý ročník této aktivity v našem městě, který organizuje a pořádá centrum sociální rehabilitace pro osoby s duševním onemocněním Labyrint – středisko Oblastní charity Uherské Hradiště.

Staň se králem!

Jediná akce svého druhu, která byla realizovaná pro všechny účastníky Tříkrálové sbírky, vytvořila rekord!

Den Oblastní charity 2018

Svátek sv. Ludmily patří již tradičně happeningu služeb Oblastní charity Uherské Hradiště. Bylo tomu tak i v letošním roce.I přes nepřízeň počasí se akce vydařila a bohatý program zaujal kolemjdoucí různých věkových skupin.

Sára ukončila prázdniny na Rochusu

Byť nám ještě za okny sluníčko nádherně svítí, prázdniny jsou nenávratně pryč. Opět je tu nový školní rok. V Centru svaté Sáry i v letošním roce prázdniny zakončili příjemnou akcí.