Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Senioři navštívili zámek Vizovice

Léto je v plném proudu a senioři z Centra denních služeb opět jeli na výlet.

Návštěva zámku Strážnice

Červenec je prvním prázdninovým měsícem. V Centru denních služeb jsou senioři velmi aktivní i v tomto letním měsíci a neváhají navštívit další památku našeho kraje.

Vůně medu

Centrum denních služeb pro seniory navštívila paní Mgr. Pavelčíková v rámci přednášky pro uživatele na téma Vůně medu.

Burza poskytovatelů sociálních služeb 2019

I v letošním roce se Charita Uherské Hradiště zúčastnila Burzy poskytovatelů sociálních služeb.

Senioři v lázních

Krásné počasí je jako stvořené pro výlety za krásami okolního světa. A tak senioři z Centra denních služeb vyrazili na příjemný výlet.

Otevření Centra duševního zdraví v Uherském Hradišti

Otevření Centra duševního zdraví 29. května 2019  v příjemné atmosféře čítárny Knihovny Bedřicha Beneše Buchlovana.

Dětský den

Tesco ve spolupráci s Charitou Uherské Hradiště připravilo Dětský den.  Děti měly možnost si na ploše vedle OC Tesco zahrát hry, které pro ně připravili dobrovolníci Charity Uherské Hradiště. A samozřejmě si zaskotačit na připraveném nafukovacím hradu či se ozdobit „tetováním“. Stejně tak je potěšila i ukázka cvičení dobrovolných dětských hasičů. Všichni, kteří prošli jednotlivá stanoviště, dostali odměnu. A závěr patřil samozřejmě opékání špekáčků. Den dětí se ve spolupráci s Tescem opravdu vydařil!

Charitní výlet do Sonnentoru

V sobotu 25. 5. jsme se vydali na výlet. Nejprve jsme jeli do bylinkového ráje v Čejkovicích. Firma Sonnentor – Sluneční brána vyrábí biočaje a biokoření.

Květnová potravinová sbírka

V sobotu 18. Května proběhla celorepubliková potravinová sbírka. O jejím výsledku vás chceme informovat.

Potravinová sbírka

K tradiční podzimní potravinové pomoci přibude letos poprvé i jarní sbírka, která se uskuteční v sobotu 18. května po celé České republice.