Domov pokojného stáří Boršice

Stoprounská 274, Boršice, 687 09 Vedoucí zařízení: Chovancová Julie, Mgr. - vedoucí zařízení

Seznam lidí:

Bc Dvouletá Karla, Bc. - pracovník v sociálních službách Mlsová Stanislava, Bc. - zdravotní sestra Bartoňová Kateřina, Bc. - zdravotní sestra Přibylová Jitka - pracovník v sociálních službách Brhelová Tereza - zdravotní sestra Sluková Dagmar - pracovnice v sociálních službách Kmentová Martina - pracovnice v sociálních službách Grebeňová Bohunka - pracovnice v sociálních službách Doležalová Veronika - pracovnice v sociálních službách Dostálová Monika - pracovnice v sociálních službách Mrázková Zdeňka - vrchní sestra Ulbrichová Simona - pracovník úklid Maněk Libor - technický/provozní pracovník Krsičková Světlana - pracovník v sociálních službách Červenková Dana - pracovník v sociálních službách Polýnek Michal - pracovník v sociálních službách Vaculíková Ludmila - pracovník v sociálních službách Ollari Piroska, Bc. - sociální pracovník Bačáková Ludmila - pracovník v sociálních službách Valáriková Iveta - pracovník v sociálních službách Hamříková Olga - pracovník v sociálních službách Cukrová Miriam - pracovnice kuchyň Jahodová Marie - pracovnice úklidu Chovancová Julie, Mgr. - vedoucí zařízení

Seznam služeb: