Domov pokojného stáří Boršice

Stoprounská 274, Boršice, 687 09 Vedoucí zařízení: Chovancová Julie, Mgr. - vedoucí zařízení
  • Tel.: 572 501 130, 602 381 821
  • domov.borsice382/382uhradiste.charita.cz

Charita Uherské Hradiště

Seznam lidí:

Bc Dvouletá Karla, Bc. - pracovník v sociálních službách Ulbrichová Simona - pracovník úklid Mlsová Stanislava, Bc. - zdravotní sestra Bartoňová Kateřina, Bc. - zdravotní sestra Brhelová Tereza - zdravotní sestra Sluková Dagmar - pracovnice v sociálních službách Kmentová Martina - pracovnice v sociálních službách Grebeňová Bohunka - pracovnice v sociálních službách Dostálová Monika - pracovnice v sociálních službách Mrázková Zdeňka - vrchní sestra Maněk Libor - technický/provozní pracovník Kozielová Zdeňka - pracovnice úklidu Krsičková Světlana - pracovník v sociálních službách Červenková Dana - pracovník v sociálních službách Polýnek Michal - pracovník v sociálních službách Vaculíková Ludmila - pracovník v sociálních službách Ollari Piroska, Bc. - sociální pracovník Bačáková Ludmila - pracovník v sociálních službách Valáriková Iveta - pracovník v sociálních službách Hamříková Olga - pracovník v sociálních službách Cukrová Miriam - pracovnice kuchyň Chovancová Julie, Mgr. - vedoucí zařízení

Seznam služeb: