Domácí pečovatelská služba

Náměstí Míru 464, Uherské Hradiště, 686 01 Vedoucí zařízení: Chudíková Renata, Bc. - vedoucí zařízení,sociální pracovník

Seznam lidí:

Jankových Taťána - pracovnice v sociálních službách Pomykalová Marie - pracovnice v sociálních službách Kutálková Kateřina - pracovnice v sociálních službách Bc Pištěková Jaroslava - sociální pracovnice Lapčíková Magdaléna - pracovnice v sociálních službách Mikésková Kateřina - pracovník v sociálních službách Bobková Veronika - pracovnice v sociálních službách Bučková Pavlína - pracovník v sociálních službách Burešová Ivana - pracovnice v sociálních službách Čagánková Marie - pracovník v sociálních službách Čechová Romana - pracovnice v sociálních službách Černá Karin, Mgr - sociální pracovnice Čevelíčková Jana - pracovník v sociálních službách Čevorová Ludmila - pracovník v sociálních službách Dřínková Zdeňka - pracovník v sociálních službách Dvouletá Petra - pracovník v sociálních službách Fridrichová Markéta - pracovník v sociálních službách Fusková Hana - pracovnice v sociálních službách Glaeser Adéla - pracovnice v sociálních službách Hanáčková Zdeňka - pracovnice v sociálních službách Hanáková Erika - pracovník v sociálních službách Hanusová Hana - pracovník v sociálních službách Hlavačková Helena - pracovník v sociálních službách Huňková Anna - pracovník v sociálních službách Chudíková Renata, Bc. - vedoucí zařízení,sociální pracovník Kadlčíková Irena - pracovník v sociálních službách Knotová Anna - pracovník v sociálních službách Koňaříková Adéla - pracovník v sociálních službách Kuželová Alena - administrativní pracovník Loutocká Marie - pracovník v sociálních službách Ludvíková Edita, Bc. - zástupce vedoucí, sociální pracovnice Mazůrková Jana - pracovnice v sociálních službách Mesarošová Erika - pracovnice v sociálních službách Pešková Eva - pracovník v sociálních službách Pijáčková Marie - pracovnice v sociálních službách Polášková Andrea - pracovník v sociálních službách Pondělková Irena - pracovnice v sociálních službách Pšurná Marie - pracovník v sociálních službách Slabý Milan - pracovník v sociálních službách Sluková Edita - pracovník v sociálních službách Strejčková Jana - pracovník v sociálních službách Skřivánková Helena - pracovnice v sociálních službách Stalčíková Michaela - pracovnice v sociálních službách Špačková Magdaléna - pracovnice v sociálních službách Taťáková Tereza - pracovník v sociálních službách Tauferová Lenka - pracovník v sociálních službách Tichá Sylva - pracovník v sociálních službách Tománková Ivana - pracovnice v sociálních službách Trubelíková Pavlína - pracovník v sociálních službách Valová Taťána - pracovník v sociálních službách Vašíčková Martina, Mgr. - sociální pracovnice Voglová Jitka - pracovník v sociálních službách

Seznam služeb: