Tesco pomáhá Charitě

Tesco předalo první výtěžek materiální sbírky hygienických, čistících a desinfekčních prostředků Charitě Uherské Hradiště. Předávání se zúčastnila ředitelka Tesco Uherské Hradiště paní Lenka Severová, ředitel Charity Uherské Hradiště Ing. Jiří Jakeš a personální a projektový manažer charity Uherské Hradiště pan Ing. Dalibor Jirásek.

S příchodem jara se mnoho z nás začne věnovat „jarnímu úklidu“, ale nákup čistících prostředků nebývá levnou záležitostí. A pokud se ocitnete v situaci, kdy finance opravdu nestačí a musíte volit mezi nákupem potravin či úklidových prostředků, tak volba nákupu je zcela zřejmá.

Uvítali jsme nabídku obchodního domu Tesco a zejména paní ředitelky Lenky Severové a vytvořili jsme společně aktivity pro pomoc potřebným.

Sbírka čistících prostředků nám potvrdila, že jsou v našem kraji opravdu štědří lidé, kterým není lhostejný osud jejich spoluobčanů. Obchodní dům Tesco nám přispěl rovněž nemalou částí.

Celkem jsme obdrželi: 21 kusů pracích prášků, gelů a aviváží. 51 kusů čistících pomůcek (houbičky, utěrky, drátěnky atd.), 70 kusů čistících prostředků, 51 kusů prostředků na mytí nádobí, 20 kusů papírových pomůcek (toaletní papír, kapesníky atd.) a 47 kusů prostředků k osobní hygieně (šampony, sprchové gely, mýdla, zubní pasty, atd.)  a dětskou kosmetiku.

Všem dárcům z celého srdce děkujeme. Speciální poděkování patří rovněž dobrovolníkům, kteří akci podporovali rozdáváním letáků. Velmi si jejich pomoci vážíme.

I v tomto měsíci se jistě v obchodním domě potkáme při realizaci národní potravinové sbírky, která se nově koná 18. Května.

Podpořte nás!