Rekord pokořen!

Byl pokořen rekord Tříkrálové sbírky z minulého roku. Vykoledovali jste úžasných 2.597 569,- KČ!

Z celého srdce Vám děkujeme!

Velice si vážíme Vaší podpory Tříkrálové sbírky a děkujeme, že jste v roce 2019 přijali ve svých domovech naše koledníky a štědře je obdarovali. Také díky vám, jsme v uherskohradišťském regionu vykoledovali rekordních 2 597 569; Kč. Díky těmto prostředkům můžeme lépe pomoci těm, kteří se ocitli v krizi či nouzi.

Z výtěžku sbírky 2019 chceme:

* v rámci přímé pomoci občanům pomáhat nejen rodinám s dětmi, které se dostali do nepříznivé životní situace, ale také jednotlivcům a to v oblasti zajištění bydlení či základních potravin.

* podpořit projekt rekonstrukce a přístavby Centra služeb pro osoby bez přístřeší

* podpořit domácí hospicovou péči

Ještě jednou z celého srdce děkujeme všem. Kteří se jakýmkoliv způsobem podíleli na přípravě i realizaci Tříkrálové sbírky.

Zároveň zveme všechny koledníky na Tříkrálové bruslení 20. 1. 2019 na Zimním stadionu v Uherském Hradišti od 14 do 16 hodin a výstavu fotografií a artefaktů Tříkrálové sbírky.

Výstava je pořádána u příležitosti 20-ti let Tříkrálové sbírky na Uherskohradišťsku.

Vernisáž výstavy proběhne v kině Hvězda 2. února od 17 hodin. Po vernisáži bude následovat projekce filmu pro koledníky- Čertí brko. Výstava bude přístupná veřejnosti do 21. 2. 2019. Těšíme se na hojnou účast.