Mikuláš přišel k nám...

V předvečer svátku svatého Mikuláše se všichni zlobivci musí opravdu bát. dům od domu chodí Mikuláš s andělem a čerty, kteří všechny zlobivce postraší a ty opravdu velké neposluchy odnesou do pekla! Ale to není případ klientů v našem Denním centru pro seniory. Mikuláš zde zavítal o něco dříve a opravdu nikdo se bát nemusel!

Dnes přišel ten den, kdy Mikuláš vkročil k nám do Centra denních služeb pro seniory.Mikuláš potěšil uživatele, andílek rozdal dárečky a čertík, trošku postrašil. Zazpívali jsme si společně vánoční koledy a následovalo vystoupení dětí ze ZŠ UNESCO ,děti nám zahráli červenou karkulku  prostřednictvím loutek, zazpívali nám vánoční písničky a rozdali připravené dárečky, které si vytvořili pro naše uživatele.Tento den jsme si navodili vánoční atmosféru a vyčarovali na tváři uživatelů úsměv.Tímto bych chtěla poděkovat dětem a paním vychovatelkám  ze ZŠ UNESCO za krásné předvánoční vystoupení a popřát Vám všem krásný adventní čas.

IMG_20181205_094242IMG_20181205_094544anděl rozdává dětemIMG_20181205_095404_resized_20181205_113003981

Mgr. Radka Stuchlíková