Charita Uherské Hradiště a Tesco pomáhají potřebným

Obchodní dům Tesco a Charita Uherské Hradiště navázali spolupráci a společnými silami budou pomáhat potřebným v našem kraji. Zahájili pásmo materiálních sbírkových akcí. První společnou aktivitou je sbírka čistících a hygienických prostředků s názvem "Jarní úklid".

57154929_2777643052278348_3308322027168858112_nPrávě v těchto dnech byla zahájena sbírková akce hygienických a čistících prostředků a potrvá až do 28.4.2019. V tomto období můžete nakoupit v Tescu  vše potřebné pro očistu těla (mýdla, sprchové gely, šampony, zubní pasty, toaletní papír, kapesníky a mnoho dalšího), ale také i pro očistu bytu (prací prášky, jary, čistící a desinfekční prostředky, atd..) a předat na informacích obchodního domu Tesco.  V případě, že jsou přítomni dobrovolníci Charity Uherské Hradiště a rozdávají letáky s popisem akce, tak můžete prostředky vložit do připraveného košíku. Darované prostředky jdou na pomoc lidem v tíživé životní situaci. O průběhu a výsledku sbírky vás budeme informovat.

Děkujeme všem za štědrost!

Podpořte nás!