Centrum se pyšní novým nábytkem

V rámci charitativního koncertu Zlínského kraje Centrum denních služeb pro seniory obdrželo finanční výtěžek prostřednictvím, kterého mohlo dojít k rekonstrukci prostor v sociální službě.

IMG_20190208_064252A jak jsme zútulnily a vylepšily prostory naší služby? Došlo na  výmalbu kuchyně, relaxační a společenské místnosti, kanceláře vedoucí, chodby. Ve všech výše zmiňovaných prostorech byly položeny nové koberce. Ve společenské, relaxační místnosti, kanceláři vedoucí, na chodbě byl zhotoven nábytek na zakázku, kdy se jednalo převážně o skříňové sestavy a stoly ve společenské místnosti. A samozřejmě byla zakoupena nová pohodlná postel do relaxační místnosti k odpočinku a relaxaci uživatel. Tímto děkujeme Zlínskému kraji za finanční podporu. A zajímá Vás jak to u nás vypadá? Tak to můžete vidět v přiložených fotografiích nebo nás osobně navštívit v Centru denních služeb pro seniory, Moravní nábřeží 81, Uherské Hradiště, tel: 725 520 983, email: cds@uhradiste.charita.cz. Těšíme se na Vás.

Zpracovala: Mgr. Radka Stuchlíková