IMG_0331Poslední společnou akcí Centra sv. Sáry pro naše uživatelské rodiny byla Mikulášská nadílka s názvem „Kdopak by se čerta bál“. Na akci se přihlásil rekordní počet rodinek, celkem 38. Spolu s pořadateli z CSS a Tulipu se počet lidí vyšplhal na úctyhodných 110. To Orlovna ještě nezažila. Na všechny přítomné čekal opět velmi zajímavý program – andělské i čertovské tvoření. Děti si mohly vytvořit závěsy ze sněhuláků, čertovskou masku, andělskou hvězdu nebo andílky, které mohly zavěsit na stromeček. Na druhém stanovišti pak děti měly hádat, co z věcí v kufříku patří k Mikuláši a k Vánocům. Tulipáci si pak pro děti přichystali hod míčkem na sněhuláka a diabolo, které všechny moc zaujalo.

Nechyběl ani důstojný Mikuláš, který děti alespoň ve zkratce seznámil s historií své postavy.

Na závěr na všechny přítomné děti čekal balíček plný dobrot.

Fotogalerie zde.

Clogo ZK - na bílý podklad_2MGentrum sv. Sáry je financováno z rozpočtu Zlínského kraje v rámci prgramu Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2015 a v rámci programu Priority Zlínského kraje pro rok 2015.