Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Ulita oslavila 3 roky !

Chráněné bydlení Ulita oslavilo tříleté výročí. Nechyběli gratulanti ani dort a samozřejmě i retrospektivní fotografická výstava.

Den charity se nesl v duchu pomoci!

Na Masarykově náměstí v Uherském Hradišti se prezentovaly zařízení Oblastní charity Uherské Hradiště.. Všichni přítomní měli možnost poznat charitu a její práci tak trochu jinak. A došlo i na slavnostní předání pomyslného šeku s výtěžkem z akce " Dobré pivo pomáhá dobré věci!". Atmosféra celé akce se vydařila. K dobré náladě přispěla vystoupení dětí ze Základní umělecké školy, folkrocková skupina Kotloši a samozřejmě charitní sbor Chrpa!

Den otevřených dveří v Boršicích

Každý rok probíhá u nás na domově den otevřených dveří, tento ročník byl však trochu jiný oproti jiným ročníkům. Nesl se v duchu oslav 10 výročí otevření domova. Oslavu jsme udělali s malým zpožděním, ale o to více si ji naši klienti užili.

Rodiny ze Sáry na Živé vodě

Na ukončení letních prázdnin si  CSS připravilo pro své uživatelské rodiny výlet
na Živou vodu na Modré.  Této akce, která se konala 25. 8. 2017, se zúčastnilo 22 rodin s dětmi, to činilo 32 dospělých a 55 dětí různého věku.

Senioři z Centra denních služeb cestují

Senioři z CDS  prožili příjemný den a navštívili lázně Leopoldov.

Dobré pivo pomohlo!

Netradiční akce Oblastní charity Uherské Hradiště a pivnice Dobré pivo je ukončena. Všem, kteří se na ní podíleli -děkujeme. Výsledek sčítání obsahu kasičky nás překvapil. A to samozřejmě není ještě konečná částka!

„Tři králové“ putovali na sv. Hostýnek

V úterý ráno na slavnost Nanebevzetí Panny Marie se vydala skupinka „Tří králů“ na sv. Hostýn pozdravit Pannu Marii a vyprosit potřebné milosti pro zaměstnance a uživatele naší Charity.

Za krásami tradičních řemesel Chorvatska

Výstava Slováckého muzea s názvem Klenoty lidové kultury Chorvatska na seznamu UNESCO zaujala také seniory z CDS.

Akce je zahájena!

Zahájení akce, která potrvá do konce měsíce srpna, proběhlo v příjemné atmosféře!

Přijďte uhasit žízeň a pomáhejte!

Dobré pivo pomáhá dobré věci!