Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Tříkrálová sbírka na Uherskohradišťsku pokořila hranici 2,5 miliónů.

Když 4. ledna 2018 již tradičně na úvod Tříkrálové sbírky projížděla městem skupinka jezdkyň na koních, kterou, po tradičních zastávkách u domu manželů Červenákových a u Stanclovy lékárny, přivítali před Městským úřadem představitelé města v čele se starostou ing. Stanislavem Blahou, byli jsme trochu opatrní v odhadech, jak sbírka letos dopadne. Ale již první odevzdané pokladničky z obcí v regionu nasvědčovaly, že by se přece jen letošní výtěžek opět mohl posunout. A když se v úterý 15. ledna rozpečetily poslední pokladničky přímo z Uherského Hradiště, bylo vše jasné. Nárůst proti roku 2017 o více než 115.000 Kč a pokoření další hranice – 2,5 miliónů korun, přesně 2.524.352 Kč.

Novoroční charitativní koncert Zlínského kraje a statutárního města Zlín

Již tradičně se konal další ročník benefičního koncertu Zlínského kraje a statutárního města Zlín. V letošním roce obdrželo šek v hodnotě 130 000 kč Denní centrum pro seniory Oblastní charity Uherké Hradiště

Počítání je v plném proudu !

Počítání Tříkrálové sbírky je v plném proudu. Výsledky dosud sečtených obcí a měst si můžete prohlédnout zde.

Reportáž ze zahájení Tříkrálové sbírky

I TVS byla přítomna zahájení Tříkrálové sbírky v Uherském Hradišti. Reportáž můžete shlédnout zde.

Počítání je zahájeno!

Dnes v časných ranních hodinách bylo zahájeno počítání obsahů rozpečetěných pokladniček. Součet vykoledovaných  peněz z deseti obcí našeho regionu překonal 500 000,- Kč!

Všem dárcům z celého srdce děkujeme!

Koledování v Ostrožské Nové Vsi

I v této obci vyšli koledníčci předávat pokoj a požehnání do našich domovů.

Žehnání koledníků v Uherském Hradišti

I v Uherském Hradišti proběhlo žehnání koledníků.

Tři králové na cestě k vašim domovům

Tříkrálová sbírka začala ve čtvrtek 4. ledna také v Uherském Hradišti.