Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Burza poskytovatelů sociálních služeb

Dne 22 června 2018 se s nabídkou více než 30 registrovaných sociálních a navazujících služeb na Uherskohradišťsku mohli zájemci seznámit při konání Burzy poskytovatelů sociálních služeb. Akce se uskutečnila na Masarykově náměstí v Uherském Hradišti od 10.00 do 16.00 hodin a Oblastní charita Uherské Hradiště se samozřejmě rovněž zúčastnila.

Duchovní obnova 2018

V pátek 22. června odpoledne přivítala v Uherském Hradišti pastorační asistentka Oblastní charity Hana Brigita Reichsfeld laického misionáře a teologa Václava Čápa, který přijal naše pozvání a přijel přednášet na téma „Vzájemný vliv vnitřního uzdravení a duchovního života“.

Výsledek charitativního fotbalového utkání

Charitativní fotbalový zápas mezi SK. Mařatice a sportovními osobnostmi, který se včera uskutečnil u příležitosti oslav dne otců, přinesl nádherný výsledek v podobě finančního výtěžku 6831,- Kč! Finanční částka je určena na nákup kompenzačních pomůcek pro ty, co kopat již bohužel nemohou.

Pořadatelům i všem zúčastněným děkujeme!

Charitní výlet do Lednice a Pavlova

V sobotu 2. června jsme se vypravili na výlet do Lednice a Pavlova. I s dětmi nás bylo 50. Po příjezdu do Lednice jsme společně slavili mši svatou v kostele sv. Jakuba Staršího, jež je součástí zámeckého areálu. Mši svatou celebroval františkánský kněz P. Antonín Klaret Dabrowski, který byl také účastníkem zájezdu.

Charitní pouť

Pouť v letošním roce pro charity olomoucké diecéze, připravila charita Zlín na nádherném mariánském poutním místě – ve Štípě v kostele Narození Panny Marie.

Mše svatá

17. května odpoledne v 16:00 hodin se ve františkánském kostele Zvěstování Panny Marie v Uherském Hradišti sešli zaměstnanci Oblastní charity, uživatelé, dobrovolníci i přátelé, aby společně slavili mši svatou na úmysl Charity.

CHRPA byla popřát všem maminkám

V těchto dnech oslavíme svátek matek. Ani náš pěvecký sbor CHRPA nezapomněl a byl popřát všem maminkám v Denním centru pro seniory. A jak jinak než písní.

Senior festival

Oblastní charita Uherské Hradiště prezentovala své služby na jedinečném festivalu v nedalekých Popovicích.

Divadlo MIMO

V pátek 27. dubna jsme měli možnost navštívit pantomimické představení divadla Mimo.