Výlet pro uživatele se opět vydařil!

Na období letních prázdnin si 24. 7. 2017 CSS připravilo pro své uživatelské rodiny výlet na farmu v Boršicích.

Boršice2 Této akce se zúčastnilo asi 18 rodin s dětmi, to činilo 22 dospělých a 39 dětí různého věku. Sraz byl na Studentském náměstí v Uherském Hradišti, odkud nás autobus přivezl přímo na farmu v Boršicích. Pro děti zde bylo připraveno několik sportovních aktivit, jako pétanque, kuželky, badminton, švihadla, balóny a další. Při plnění úkolů jim byli rodiče nápomocni a společně si hráli.  Byla zde také možnost projížďky na koních, kterou většina dětí i někteří odvážní dospělí využili. Poté mohly děti využít celý prostor farmy, který nabízel pískoviště, prolézačky, krásný rybník, vodní mlýnek trampolínu či živá zvířátka. Rodiče mohli využít zázemí restaurace Halda, kde vybalili dětem svačiny, případně se občerstvili v místní restauraci. Následně rodiny čekala ještě zpáteční cesta autobusem do Uherského Hradiště. Všichni se pak krásně naladěni a plni nových zážitků vydali domů.

Lenka Sovišová

Boršice3Boršice4