Vánoční benefiční koncerty 2017

Také v letošním roce se rozezvučel ve svátečních dnech kostel sv. Františka Xaverského v Uherském Hradišti nádhernou hudbou.

Na Boží hod při koncertu pořádaném společně s Diakonií ČCE – středisko Cesta se o umělecký zážitek postarala CM Ohnica s méně či více známými koledami, ale potěšila i příznivce Vivaldiho. Plný kostel se odvděčil nekonečným potleskem ve stoje a my ještě navíc tleskáme krásnému výtěžku ze vstupného ve výši 36.600 Kč.

Druhý svátek vánoční přinesl změnu žánru, tentokrát koledy v rockovém hávu. A přestože byly R.O.C.K Baby oslabeny o 3 nemocné kolegyně dokázaly svým pěveckým projevem, že pod vedením Honzy Gajdošíka se opravdu dokáží hudbou bavit. A když si svou „tenorovou polívčičku přihřál“ host večera David Uličník ze známého seskupení 4TET, přítomní ani nedýchali. Výtěžek koncertu byl opět pěkný 20.040 Kč.

Všichni, kdo jste přišli, tak jste pomohli opravdu dobré věci a ti z vás, kteří jste nebyli, tak si to nenechejte příští rok ujít.

Z celého srdce děkujeme!