Tulip se zúčastnil soutěže pořádané Nadací Jana Pivečky!

Tulip se zúčastnil soutěže pořádané Nadací jana Pivečky-Pracovník roku NZDM Zlínského kraje a Kamarád nízkoprahu za rok 2015. I když nezískali ani jedno ocenění, hodnotí dopoledne strávené v Nadaci Jana Pivečky, jako velmi příjemné a inspirativní. Ještě jednou děkujeme pořadatelům za pozvání!

V úterý 24. 5. 2016 se pracovníci NZDM TULiP zúčastnili předávání výročních cen Pracovníka roku NZDM Zlínského kraje a Kamaráda nízkoprahu za rok 2015. Výroční cenu každoročně pořádá Nadace Jana Pivečky ve spolupráci s pracovní skupinou NZDM Zlínského kraje. TULiP měl při předávání cen nejen roli diváků, ale měli jsme také své dvě „želízka v ohni“, v každé kategorii po jednom. V kategorii Kamarád nízkoprahu byl nominován pan František Čáp, který v loňském roce daroval klubu nábytek a tím přispěl k modernizaci a zútulnění klubu. V kategorii Pracovníka roku byla nominována bývalá dlouholetá vedoucí klubu paní Mgr. Jitka Janošková.  Díky její vytrvalé a trpělivé práci, jež zformovala klub do současné podoby, je dnes NZDM TULiP zavedenou značkou. I když ani jeden z námi nominovaných ve své kategorii nebyl oceněn, přesto bylo dopoledne strávené v Nadaci Jana Pivečky velmi příjemné a inspirativní. Ještě jednou děkujeme pořadatelům za pozvání!