Tulip oslavoval!

Ve středu 27.4. 2016 se v Nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež TULiP uskutečnil den otevřených dveří,  který byl zároveň spojený s oslavou jeho dvacetiletého výročí.

Ve středu 27.4. 2016 se v Nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež TULiP uskutečnil den otevřených dveřítulip2,  který byl zároveň spojený s oslavou jeho dvacetiletého výročí. Ač se to zdá neskutečné, je to tak, klub v různých obměnách tady funguje již dvacet let! Při této příležitosti jsme se pokusili sezvat všechny bývalé pracovníky klubu a samozřejmě také odbornou i laickou veřejnost. Byli jsme příjemně překvapeni a potěšeni všemi návštěvníky, kteří k nám zavítali. Ať už uživateli, pracovníky charity, návaznými službami, návštěvou ze Zlína, nečekanou návštěvou z NZDM Větrník z Uherského Brodu i všemi bývalými pracovníky kluby, kteří přišli společně zavzpomínat na léta strávená v nízkoprahu. Tímto bychom chtěli ještě jednou poděkovat všem zúčastněným,
že si na nás vzpomněli a přišli a pomohli nám tak vytvořit příjemnou a mírně nostalgickou atmosféru po celé odpoledne.

tulip3tulip1