Tříkráloví koledníci bruslili

Již tradičně se konalo bruslení pro koledníky Tříkrálové sbírky. Malé poděkování za jejich obětavost a snahu.

Tříkráloví koledníci bruslili

V neděli 21. 1., v době kdy v Moskvě vrcholilo Mistrovství Evropy v krasobruslení závěrečnou exhibicí nejlepších evropských krasobruslařů, sešly se více než dvě stovky malých i velkých koledníčků na uherskohradišťském zimním stadionu k tradičnímu Tříkrálovému bruslení. Všichni si to moc užívali a z ledu slezli vždy jen k malému sladkému občerstvení, které pro ně napekli zaměstnanci charity. A kdo ví, jestli mezi těmi nejmenšími nebyli i budoucí Březinové, Fernandezové či další hvězdy krasobruslení. Akce byla vlastně prvním poděkováním naší charity těm, kteří se přičinili o rekordní výtěžek letošní sbírky, přesahující hranici 2,5 milionů. Proto jsme letošní poděkování rozšířili o další akci, a to projekci Svěrákova filmu „Po strništi bos“, která proběhne v sobotu 27. 1. v kině Hvězda.