Tříkrálové bruslení

Tříkrálové bruslení, bylo odměnou všem koledníkům, jenž pro Oblastní charitu Uherské Hradiště vykoledovali úžasnou částku 2.241.378,-Kč. I letos byla účast velká a připravený program sklidil úspěch.

Dne 24.1.2016 se uskutečnilo Tříkrálové bruslení. Akce byla odměnou všem koledníkům, kteří pro Charitu vykoledovali úžasnou částku 2.241.378,-Kč. Děti nedbaly na všudypřítomný chlad a užívaly si bruslení na ledové ploše. Nejenom děti, ale i rodiče se proháněly po ledě a dokonce i otec Artur Kozik předvedl své mistrné bruslařské umění. Po volné jízdě na ně čekaly hry na ledě. Slalom mezi kužely se zakončením na střelbu na branku, jízda skupinek s lanem mezi kužely. U  této hry se opět potvrdilo, jak je dobré táhnou za jeden provaz. Nechybělo ani mírně náročné podjíždění pod tyčí.  Krasojízdy dětí, které se do každé hry vrhaly s nadšením, byly odměněny drobnými dárky. Během celé akce se přítomní mohli občerstvit teplým čajem a zákuskem. Bruslení, které pořádala Oblastní charita Uherské Hradiště, bylo i letos velmi úspěšné!