Sportovní odpoledne v Amfíku

Na období letních prázdnin si Centrum svaté Sáry připravilo pro své uživatelské rodiny sportovní dopoledne v Amfíku Bukovina v Popovicích. Této akce se zúčastnilo asi 10 rodin s dětmi, to činilo 16 dospělých a 25 dětí různého věku.

Sraz byl na vlakovém nádraží v Uherském Hradišti, a po příjezdu vlakem do Popovic rodiny čekala asi půl hodinová procházka na místo. Pro děti zde bylo připraveno několik zajímavých disciplín, kde si mohly procvičit svou hrubou i jemnou motoriku, postřeh či rovnováhu. Při plnění úkolů jim byli rodiče nápomocni a společně prošli všemi disciplínami. Po splnění všech úkolů na děti čekala sladká odměna a malá drobnost  na památku. Poté mohly děti využít celý prostor Amfíku, který nabízel pískoviště, prolézačky, krásný rybník, trampolínu či živá zvířátka. Rodiče mohli využít zázemí Amfíku, kde vybalili dětem svačiny, případně se občerstvili v místní restauraci. Poté rodiny čekala ještě zpáteční procházka k vlakové zastávce, odkud se všichni vydali vlakem zpět do Uherského Hradiště. Všichni se pak krásně naladěni vydali domů.

sára5sára6sára7sára9sára8

Clogo ZK - na bílý podklad_2MGentrum sv. Sáry je financováno z rozpočtu Zlínského kraje v rámci prgramu Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2016.