Poslední prázdninový špekáček

Letní prázdniny ukončilo Centrum sv. Sáry stylově. V pondělí 29. srpna 2016 CSS uspořádalo pro svoje uživatele akci s názvem „Poslední prázdninový špekáček“.

Sešli jsme se u vlakového nádraží v Uherském Hradišti a společně jsme se vydali do areálu v Kunovském lese. V areálu Kunovského lesa bylo pro děti a rodiče připraveno několik sportovních disciplín, koncipovaných tak, aby se zapojily celé rodiny. Sportovních činností se aktivně a velmi ochotně zúčastnili i rodiče. Dospělí i děti využili možnost zahrát si bandminton, frisbee, pétanque, discgolf a další sportovní hry. Poté co jsme se všichni dostatečně sportovně vyžili, opekli jsme si špekáčky, abychom se posilnili na další aktivity. Když byli všichni dostatečně posilnění, přišlo na řadu přetahování lanem, kterého se s nadšením zúčastnily děti i dospělí. Nakonec všechny děti dostali sladkou odměnu. Všichni se pak krásně naladěni vydali domů.kunovský les3kunovský les2kunovský les5

Clogo ZK - na bílý podklad_2MGentrum sv. Sáry je financováno z rozpočtu Zlínského kraje v rámci prgramu Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2016.