Podzimní prázdniny

Na podzimní prázdniny, 27. 10. 2016, si CCS připravilo pro své uživatelské rodiny akci s názvem „Navštivte s námi metropoli zvířat Zootropolis“.

Tato akce se konala v kině Hvězda v Uherském Hradišti. Sešli jsme se před kinem Hvězda, poté jsme se vydali společně do kinosálu plni očekávání na začátek filmu. Všichni zasedli do pohodlných křesel a začalo 109 minut zábavy a napětí, při kterém se nikdo nenudil. Po skončení filmu jsme v prostorách kina o ději rozprávěli a děti, mnohé za podpory rodičů, malovaly obrázky toho, co se jim ve filmu nejvíce líbilo. Vzniklo mnoho krásných obrázků, které jsou vystavené ve vstupním prostoru CSS v Uherském Hradišti.Velmi vydařené akce se zúčastnilo celkem 25 uživatelských rodin. Celkem nás bylo  55 dětí a 35 dospělých. Ohlasy dětí i dospělých byly velmi pozitivní, program se všem moc líbil a už se všichni těšíme na další společnou akci, kterou bude pořádat Centrum sv. Sáry.

zootropolis3zootropolis2