Poděkování za štědrost

Vánoční balíčky pro děti na Ukrajinu již odcestovaly. Potěší jistě mnoho dětí z dětských domovů v této zemi. Zde vám přinášíme poděkování od koordinátora sbírky pana Martina Zamazala z Arcidiecézní charity Olomouc.

Vazeni pratele,

rad bych Vam a Vasim pracovnikum podekoval za organizaci a pomoc s akci Vanocni balicek a skrze Vas nasim darcum, kteří letos obdarovali během tri tydnu od zverejneni celkem 341 deti. Několik vanocnich balicku bylo doruceno jako anonymnich, rozdelili jsme je tedy mezi ctyri letosni destinace - Lopatyn, Bortniky, Ternopil a Kolomyju.
Celkem bylo do Iveca nalozeno 370 balicku. Verime, ze všechny udelaji obdarovanym detem radost.
Včera byl naklad proclen a dnes v rannich hodinach odjel směr Slovensko / Ukrajina. Prijezd do Ternopilu ocekavame v pripade hladkeho prujezdu hranicemi zítra, tj. ve stredu 13. 12.
Obdarovani deti probehne po novem roce v době slaveni pravoslavnych a recko-katolickych Vanoc 6. ledna. Vyber fotografii bude umisten do fotogalerie stejne jako minule roky, s pristupem z www stranek darky.jsemvidet.eu

Dekuji také za podnety a namety, které jste s nami sdileli. V tomto hektickem case odesilani humanitarni pomoci na Haiti a VB na Ukrajinu jsem ne vždy na všechny emaily reagoval, ale budu se snazit i v pristim roce akci Vanocni balicek zlepsovat.

S diky a pranim radostnych adventnich dnu

Martin Zamazal
Arcidiecézní charita Olomouc