Poděkování od seniorů z Hluku

V loňském adventu byla mimo jiné i naše Oblastní charita Uherské Hradiště vybrána organizátorkou benefičního dobročinného bazaru a koncertu Irenou Černíčkovou do okruhu podporovaných organizací.

Jsme za tuto finanční, ale především lidskou podporu vděční. V naši Charitě byli podpořeni senioři ze dvou domovů pro seniory. Senioři v Charitním domově v Hluku dostali elektrický vozík, který jim umožní volnější pohyb po městě, a k seniorům z Domova pokojného stáří v Boršicích doputovaly dvě elektrické polohovací postele s příslušenstvím.
Irena Černíčková je výborná hudebnice, ale především dobrý člověk, který má srdce na pravém místě. Svým nadšením pro dobrou věc a usilovnou prací dokázala podpořit mnoho organizací, ale také jednotlivců v nepříznivé sociální situaci v celém regionu. Z finančních prostředků, které vzejdou z benefičních koncertů jsou zakoupeny potřebné věci, které zkvalitní životy spousty lidí a které by z běžného financování a dávek nebylo možné pořídit.
Naše poděkování patří slečně Černíčkové, Nadaci Via, která zdvojnásobila výtěžek z koncertu a všem umělcům, kteří nám na loňském benefičním koncertě zahráli bez nároku na honorář.

Mgr. Eva Malůšková