Lasergame

V pátek 25. 11. jsme za podpory Zlínského kraje v rámci projektu „TULiP jede!“, určeného pro aktivity prevence rizikových typů chování, vyrazili s uživateli naší služby na lasergame. Zájem o tuto akci byl již tradičně veliký, a protože je od září otevřená nová aréna asi pět minut chůze od našeho klubu, byla to jasná volba.

S deseti účastníky a dvěma patnáctiminutovými intervaly jsme si v nové aréně užili spoustu legrace a vybili přebytečnou energii. Vše zde ještě voní novotou, personál je přívětivý a aréna je ve svém módu „Ultron“ spolu s možnými volbami doplňků (volba hudby, přídavné mlhy, volby zbraní) velice působivá. Pro letošní rok to byla pro TULiP zároveň poslední větší akce. Do konce roku nás čeká sice ještě Mikulášské odpoledne na Orlovně ve spolupráci s Centrem svaté Sáry, preventivní beseda o nástrahách Vánoc, tradiční pečení perníčků a klubové vánoční odpoledne, ale z klasických „výletových akcí“ je to pro letošní rok již všechno. Ale nebojte se, již teď pro Vás chystáme na příští rok spoustu zajímavých akcí! Náš program můžete sledovat na stránkách www.klubtulip.cz, na našem facebooku či na naší vývěsce na autobusovém nádraží. Poklidný advent Vám přeje Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež TULiP!