Labyrint v nových prostorách

V pátek 12. února jsme měli možnost zúčastnit se slavnostního zahájení provozu sociálně terapeutické služby Labyrint v nových prostorách. Labyrint se nyní nachází v Uherském Hradišti na Masarykově náměstí 157/158. Akce byla opravdu jedinečná. Nové prostory, vysvěcené panem děkanem Turkem se líbily nejen návštěvníkům, ale především klientům Labyrintu. Ti ovšem mají na konečných úpravách prostor velký podíl. Vedoucí služby paní Mgr. Michaela Hubíková pronesla děkovnou řeč na jejímž konci došlo k zapálení první svíčky na dortu. První svíce znamená zahájení prvního roku Labyrintu na nové adrese. A plamének svíčky má zažehnout naději v každém z nás co navštěvujeme zařízení.Tak hodně zdaru Labyrinte!

Dne 12.2.2016 jsme měli možnost zúčastnit se slavnostního otevření  sociálně terapeutické služby Labyrint na nové adrese v Uherském Hradišti v budově Atria. Krásné, velké, slunné, ale především plné života. To je prvotní dojem z nových prostor. Nejenom zaměstnanci, ale i uživatelé přiložili ruku k dílu a „nový Labyrint“ mohl zahájit svou činnost. Stěny zdobí krásná výmalba, ale také výrobky z rukou uživatelů. Všichni přítomní byli obdarování drobným dárkem a  měli možnost zhlédnout malou retrospektivní výstavku „před a po“. Kde je na fotografiích zachycena práce, která předcházela kolaudaci. Prostory slavnostně vysvětil pan děkan Jan Turko za přítomnosti mnoha návštěvníků a zástupců vedení Oblastní charity Uherské Hradiště.  Všichni přítomní popřáli vše dobré vedoucí služby Mgr. Michaele Hubíkové, zaměstnancům, ale v první řadě uživatelům. Po slavnostním zahájení bylo přichystáno občerstvení a došlo i na zapálení první svíce na dortu. Toto zapálení symbolizuje první započatý rok služby v nových prostorách. A plamének svíčky má zažehnout naději v každém z nás co navštěvujeme zařízení. Tak hodně zdaru Labyrinte!

Reportáž zde.

Fotogalerie zde.