Kytička pro maminku se vydařila

Dne místní organizace KDU-ČSL  UH ve spolupráci s Farním dobrovolnickým střediskem svatého Rocha pro ně a pro děti uspořádaly na Mariánském náměstí kulturní a zábavný program ke Dni matek s názvem Kytička pro maminku.

Slunečné nedělní odpoledne 14. května patřilo maminkám a babičkám. Místní organizace KDU-ČSL  UH ve spolupráci s Farním dobrovolnickým střediskem svatého Rocha pro ně a pro děti uspořádaly na Mariánském náměstí kulturní a zábavný program ke Dni matek s názvem Kytička pro maminku. Do moderování akce se vtipně a s vervou sobě vlastní pustili Helča Minaříková a Ondra Mráz. Kapela POOL potěšila výběrem písní ze svého repertoáru jak maminky a babičky, tak i malé gratulanty.

Ženy se mohly svěřit do péče vizážistek nebo si nabídnout občerstvení, které připravily ochotné dobrovolnice (příště by mohli napéci muži J) V programu vystoupily s přednesy a sólovými výstupy žákyně literárně-dramatického a tanečního oboru ZUŠ UH. Pro děti byly připraveny soutěže, výtvarná dílnička, skákací hrad, malování na obličej a odvážné děti měly možnost maminkám zazpívat přímo na pódiu. Myslím, že malí i dospělí účastníci Kytičky pro maminku byli nadmíru spokojeni.

Chtěla bych poděkovat všem, kteří se podíleli na přípravě i průběhu příjemně stráveného odpoledne.

Těšíme se příště!

Za KDU-ČSL a Farní dobrovolnické středisko sv. Rocha