A tak jsme si zakopali...

1461825482-logo-nadace-final

V sobotu 22. dubna se ve Zlíně na Jižních Svazích opět uskutečnil Turnaj nízkoprahových klubů v malé kopané.

P1110144 Ani letos jsme zde nechyběli, i když sestavit tým pro letošní rok nebylo snadné. Je potřeba zde také vyzdvihnout roli Zlínského kraje, který jednak celou akci zaštiťoval a také podpořil naši účast díky projektu „TULiP v akci“ z Programu na podporu nestátních neziskových organizací, škol a školských zařízení v oblasti prevence rizikových typů chování v roce 2017 (RP07-DT1-17). Poděkovat bychom chtěli také Nadaci SYNOT   zřizované senátorem Ivo Valentou, která nám umožnila prostřednictvím sportovního grantu z loňského roku zakoupit krásné nové dresy, díky nimž jsme byli na hrací ploše nepřehlédnutelní. A nejenom díky nim. A jak jsme tedy vlastně dopadli? Na začátku turnaje jsme se sice trochu hledali, ale pak jsme předváděli houževnatý a bojovný fotbal. Bohužel jsme měli trochu smůlu v koncovce, ale i tak se za svůj výkon vůbec nemusíme stydět, ba naopak- byli jsme vyrovnaným soupeřem pro všechny týmy turnaje. Nakonec z toho bylo krásné 5. místo, ale co je ještě důležitější, všichni hráči odcházeli z turnaje s dobrým pocitem, že bojovali jako tým a to je ve fotbale přece to nejdůležitější :-)

Bc et Bc Josef Kostka